Aanmelding event

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de Economie-lezing van EW door Michiel Muller op dinsdag 23 april 2024 om 20.00 uur. De toegangsprijs is inclusief lezing in boekvorm en drankje na afloop.

Muller houdt de zevende EW Economie-lezing over innovatie en ondernemerschap. De titel is: Je gaat het pas zien als je de durf hebt.

Rasondernemer Michiel Muller richtte samen met Joris Beckers en Frederik Nieuwenhuys online supermarkt Picnic op. Eerder bouwde hij samen met Marc Schröder aan de onbemande tankstations van Tango, waarmee hij de aanval op de benzinepompen inzette. Vervolgens richtten ze pechdienst Route Mobiel op, een concurrent van de Wegenwacht. 

In zijn lezing zal Muller zijn persoonlijke ondernemersverhaal vertellen en toelichten wat hem drijft om nieuwe werelden te ontdekken. Ook zal hij ingaan op het toekomstige verdienmodel van Nederland, dat steeds meer onder druk komt te staan.

Hebben techbedrijven zoals Picnic wel voldoende de ruimte in Nederland om te groeien? Welke bestaande structuren belemmeren vernieuwing? Hoe benutten we de goede uitgangspositie die Nederland nog steeds heeft?

 

Als u meerdere tickets wilt kopen, vult u eerst hieronder de gegevens in van één deelnemer. Daarna klikt u onderaan op de rode knop 'Opslaan en extra persoon toevoegen' om de gegevens van de volgende deelnemer in te vullen.

Gegevens deelnemer

Het ticket wordt gestuurd naar het e-mailadres dat u hier invult. Vult u dit formulier in voor iemand anders en wilt u het ticket liever zelf ontvangen en doorsturen naar uw gast? Vul dan uw eigen e-mailadres in.

Voorwaarden

Roularta Media Nederland legt bovenstaande gegevens vast in het kader van deelname aan het event. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Privacystatement. Het e-mailadres wordt op basis van deze aanmelding niet gebruikt voor mailings en nieuwsbrieven.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren